comercial@espectaclesterresdelebre.cat | 691 540 942

Actuacions adults

Crea tu evento a medida

Actors infiltrats

Actors infiltrats Foto 1

Desde

120 €

L'opció més divertida per a un comiat de solters, noces o qualsevol esdeveniment que vulguis gastar una autèntica broma.
Tot està realitzat per actors professionals que es desplacen al lloc acordat i protagonitzen una història molt real.
Idees de personatges per...

actuació drag queen

actuació drag queen Foto 1

Desde

200 €

Oferim l'actuació de les nostres drag queens per a qualsevol festa sigui completa. Es pot contractar per a aniversari, festes, sopars d'empresa, sopar de falles, sopar d'amics...

Chica Karamelo

Chica Karamelo Foto 1

Desde

280 €

CHICA KARAMELO!!! La diversió mes picarona. Una actuació que barreja el erótisme, l'humor i el transformisme. El xou és perfecte per a GENT SENSE COMPLEXOS. Actuació especial per a comiats de nois i comiats de noies. L'actuació inclou megafonia amb d'j. A...

Disco Mòbil

Disco Mòbil Foto 1

Desde

250 €

Disco mòbil, per animar qualsevol festa. Inclou dj amb música pachanga, remenber, dance o house. El muntatge inclou un potent equip amb cabina professional per al dj i llums amb efectes per a la pista.

Festa Princeses i Guerrers

Festa Princeses i Guerrers Foto 1

Desde

25 €

Festa amb un ambient medieval en la qual podràs disfressar-te com un guerrer o una princesa, superar nostra ginkama tematitzada, balls medievals, assistir a una sessió de maquillatge medieval i tot açò guiat pels nostres monitors d'animació.

Festa Loca Far West

Festa Loca Far West Foto 1

Desde

25 €

Gran festa del llunyà oest amb un baul de disfresses i coreografies country dirigides pels nostres monitors. També hi haurà un duel de pistoles i un increible bou mecànic per a grups de 25 o més persones.

Festa Pirata Loca

Festa Pirata Loca Foto 1

Desde

25 €

Festa ambientada en els temps Pirates amb disfresses, Ginkama del tresor, Balls a l'estil pirata i una sessió de maquillatge pirata. Tot estarà animat per monitors que asseguraran el bon rotllo. A més també hi haurà música i Rom Pirata.

Streeptease boy

Streeptease boy Foto 1

Desde

190 €

Oferim l'actuació dels nostres boys per a una festa o reunió d'amigues.

Tenim el plaure tenir en la nostra plantilla un personatge televisiu de la cadena nacional Tele Cinc. El noi és el televisiu Sergio del programa Mujeres, Hombres y Viceversa, en...

streeper Girl

streeper Girl Foto 1

Desde

190 €

Oferim l'actuació de les nostres girls perquè el comiat de solter sigui completa. També existeix la possibilitat de contractar un xou lèsbic.

Rancheres, trompetista i vocalista

Rancheres, trompetista i vocalista Foto 1

Desde

150 €

Videos

Actuació d'un músic i vocalista, la seva especialitat són les rancheres però té un repertori de mes de 200 cançons. Les seves cançons passen des de rancheres, folklore, samba, himnes d'equips de futbol fins a qualsevol petició d'espontanis.

2012 ESPECTACLES TERRES DEL'EBRE. Tots els drets reservats