comercial@espectaclesterresdelebre.cat | 691 540 942

castells aquatics

Crea tu evento a medida

Relliscador Aquàtic

Relliscador Aquàtic Foto 1

Desde

300 €

Relliscador aquàtic amb piscina. Si agafes bona corredissa pots arribar fins a la piscina relliscant per la pista. Ideal per a les festes d'estiu.

Festa de l escuma

Festa de l escuma Foto 1

Desde

350 €

Videos

La festa mes divertida i refrescant per a aquest estiu, música, i escuma per no parar de ballar i passar-ho en gran petits i grans. L escuma que utilitzem és totalment biodegradable i no danya al medi ambient.

Piscina de boles

Piscina de boles Foto 1

Desde

350 €

Divertides boles gegantes totalment hermètiques per caminar i fer piruetes sobre l'aigua sense mullar-se. Dins de la bola es pot estar entre 5 i 10 minuts.

La Illa

La Illa Foto 1

Desde

150 €

Divertidisima illa amb una palmera i escales amb tobogan per poder tirar-se amb els amics o companys des del mig de la piscina que farà el teu festa o qualsevol altre tipus d'esdeveniment sigui especial.

Inflables Aquàtics

Inflables Aquàtics Foto 1

Desde

400 €

Videos

És un circuit de 3 inflables amb diferents formes, un és una figura de cocodril, una illa amb palmeres i un tobogan per lliscar-se. Els inflables tenen diferents formes per jugar dins d'una piscina.

Els nostres monitors s'encarreguen de dirigir el circuit d'atraccions...

Pista Americana Aquàtica

Pista Americana Aquàtica Foto 1

Desde

180 €

Gran pista americana aquàtica amb forma d'illa amb palmeres i tobogan per poder tirar-se a la piscina de forma divertida i gaudeix amb amics o companys i fes la teva festa o esdeveniment especial

Splash, cadira a l'aigua executiu

Splash, cadira a l

Desde

400 €

Videos

Típic en les pel·lícules americanes, amb una mica de punteria i un valent per mullar-se. Els participants, es col·loca una persona en la cadira de la part superior del tanc que caurà per donar-se un capbussat en l'aigua quan algun participant encerti la punteria en la porteria de...

Street Slide

Street Slide Foto 1

Desde

950 €

Corre i llisca per aquest carrer per refrescar a l'estiu! Adaptable a tot tipus de terrenys, Street Slide és únic i és de molt bona qualitat.

Tobogan Aquàtic

Tobogan Aquàtic Foto 1

Desde

150 €

Espectacular tobogan amb escales per darrere per poder tirar-se a la piscina de forma divertida amb amics o companys per fer la teva festa diferent i entretinguda

2012 ESPECTACLES TERRES DEL'EBRE. Tots els drets reservats