comercial@espectaclesterresdelebre.cat | 691 540 942

Esportius

Crea tu evento a medida

Billard Humà

Billard Humà Foto 1

Desde

300 €

El billard humà és una nova versió per a jugar al billard. Substituïm els pals per persones que mouen les boles amb lleugers tocs amb el peu i des la taula del billard gegant. El billard té grans dimensions però les mesures són correlatives a les...

Bumper Ball

Bumper Ball Foto 1

Desde

350 €

Les activitats amb Bumper Balls estan de moda. Un cop les provis, et faràs fan! Els vestits de Bumper Ball són duradors, lleugers i poden utilitzar-se en diverses superfícies, des gespa fins pistes de ciment.

Carpa de Paintball mòbil

Carpa de Paintball mòbil Foto 1

Desde

2000 €

Videos

Carpa de *Paintball totalment precintada de xarxa per poder instal·lar-la en qualsevol lloc. A l'interior estan els obstacles per realitzar les partides. La nostra empresa s'encarrega del transport, muntatge, segur R.C., material per realitzar l'activitat, equipament per a cada jugador, boles de...

Rampa Rocòdrom

Rampa Rocòdrom Foto 1

Desde

180 €

Castell inflable diferent als models habituals, rocòdrom de 4 metres d'altura per un lateral i per l'altre lateral rampa. Aquest model és perfecte per a nens de comunió. Els nens a més de botar podran fer esport pujant pel rocòdrom i caure per la rampa.

Inflable Xutòmetre

Inflable Xutòmetre Foto 1

Desde

150 €

Gran inflable per a qualsevol tipus d'esdeveniment i per a qualsevol edat, es tracta del nostre xutòmetre, ideal per a festes esportives, fires, etc.
 
Aquest inflable farà les delícies de tots els seus convidats ja que es poden realitzar concursos de...

Circuit de Zorbing

Circuit de Zorbing Foto 1

Desde

350 €

Videos

Els participant estan lligats dins de la bola transparent i es fan rodar per dins del circuit marcat. La sensació que produeix rodar dins de la bola és molt sorprenent.

Futbolí Humà

Futbolí Humà Foto 1

Desde

180 €

Videos

Els participants, sereu els autèntics jugadors. Un partit en condicions, com a autèntics jugadors de futbolí! Amb el pal en la cintura i els participants solament poden tenir el moviment d'un ninot de futbolí, sense poder avançar cap a davant i cap a enrere.

*Els...

Bungee

Bungee Foto 1

Desde

400 €

Aquest castell inflable esta dins de la categoria de jocs inflables de competició. El jugador ha de lligar-se una goma elàstica a l'esquena i intentar arribar al final de la pista. Al principi la goma no estira però quan s'arriba al final de la pista no normal és sortir arrossegat...

Futbolí humà amb barres

Futbolí humà amb barres Foto 1

Desde

180 €

Videos

Els participants, sereu els autèntics jugadors. Un partit en condicions, com a autèntics jugadors de futbolí! Amb les abraçadores de les barres el jugador solament pot tenir el moviment d'un ninot de futbolí, sense poder avançar cap a davant i cap a enrere.

Futbolí humà perimetral

Futbolí humà perimetral Foto 1

Desde

180 €

Els participants, sereu els autèntics jugadors. Un partit en condicions, com a autèntics jugadors de futbolí! Amb el pal en la cintura i els participants solament poden tenir el moviment d'un ninot de futbolí, sense poder avançar cap a davant i feia enrere.

Gladiador

Gladiador Foto 1

Desde

130 €

Videos

Aquest joc és apte per a tot tipus de públic i per a totes les edats. Els dos contrincants han de tenir una edat o alçada similar perquè la lluita no estigui excessivament descompensada. Ningú es fa mal ja que les maces estan totalment recobertes de goma escumeja molt tova i tant les...

Jumping

Jumping Foto 1

Desde

450 €

Videos

Nou *Jumping Inflable amb arc molt espectacular de 7 metres d'altura. El seu muntatge i desmuntatge és molt ràpid sense causar molèsties. Aquest *Jumping és apte para gairebé totes les edats. aquesta activitat sempre va acompanyada d'un monitor.

Lluita Sumo

Lluita Sumo Foto 1

Desde

150 €

Videos

Dos intrèpids participants tractaran de guanyar el combat. El que aconsegueixi treure al seu contrincant del tatami, vencerà i serà proclamat campió. Vestits embuatats especialment dissenyats, amb casc i guants protectors. El públic també passarà una bona estona...

Muntanya de Zorball

Muntanya de Zorball Foto 1

Desde

600 €

Videos

Muntanya molt divertida per a la pràctica del *Zorbing, els participant estan lligats dins de la bola transparent i es llancen per la muntanya deixant-los rodar.

Surf Americà

Surf Americà Foto 1

Desde

300 €

Videos

Taula de surf mecànica amb diferents velocitats que simulen les ones del mar. El participant ha de mantenir l'equilibri de la taula i la caiguda és en un llit inflable. Aquesta activitat és apta per a totes les edats.

La Barredora

La Barredora Foto 1

Desde

300 €

La barredora és un inflable dinàmic que consisteix en un pal que gira a diferents velocitats, cobert per un inflable que esmorteix el cop, ja que l'objectiu és aguantar el màxim temps possible fins que el pal et colpeja.

Muntanya Rocòdrom Escalada

Muntanya Rocòdrom  Escalada Foto 1

Desde

400 €

Espectacular inflable de 7 metres d'alçada i amb forma de con per emular una muntanya com si estiguessis en un rocòdrom

 Foto 1

Desde

150 €

Pista Americana Disney

Pista Americana Disney Foto 1

Desde

300 €

Un gran castell inflable que disposa d'una pujada amb rocódrom i te una baixada, també es troben obstacles perquè puguin jugar i divertir-se tots junts.

Pista Americana Golf

Pista Americana Golf Foto 1

Desde

300 €

Castell inflable de gegantes dimensions formant un circuit amb rampes, cilindres, obstacles, mini rocodrom. És una de les opcions mes divertides i impactant.

Pista Americana Timpson

Pista Americana Timpson Foto 1

Desde

300 €

Castell inflable de gegants dimensions formant un circuit amb rampes, cilindres, obstacles. És una de les opcions mes divertides i impactant.

Rocòdrom amb tirolina

Rocòdrom amb tirolina Foto 1

Desde

700 €

El rocòdrom consisteix en dues vies d’escalada amb dos monitors/es assegurant. Al acabar l’escalada un monitor recull els nens/es i els duu per dins l’estructura a la zona de tirolina, mitjançant una via de seguretat, i posteriroment baixan per una tirolina de 30 o 40 metres on els...

Rodillos Bojos

Rodillos Bojos Foto 1

Desde

400 €

Atracció molt divertida per a totes les edats. Prova inclosa en el circuit de humor groc.

Es el millor i supera la prova sense caure entre els rodillos.La finalitat d'aquesta activitat és la d'intentar passar d'una punta a l'altra del inflable sense caure en el...

Salt de Boles

Salt de Boles Foto 1

Desde

400 €

Enorme inflable que té dues rampes col·locades en les puntes. Aquest castell conté boles en el seu interior per jugar-hi. És perfecte per a esdeveniments amb molta participació donat el seu gran grandària. És un castell inflable apte per a totes les edats ja que no hi...

Bou Mecànic

Bou Mecànic Foto 1

Desde

350 €

El bou mecànic és una simulació de com es munta a un bou salvatge.

Gràcies als nivells de dificultats que posseeix i a la possibilitat de manejar el bou de manera automàtica, cada participant pot mesurar les seves forces en la lluita amb el bou i intentar...

2012 ESPECTACLES TERRES DEL'EBRE. Tots els drets reservats